מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה (ל- 4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלסה בתוך דלעת
- 1 מחממים תנור ל- 190 מעלות.
- 2 חוצים את הדלעת ומרוקנים מגרעינים.
- 3 מפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס ומכניסים לתנור ל- 12-15 דקות עד שמתקבלים סימנים חומים. מקררים.
- 4 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלסה (ניתן לשלוט בחריפות, פשוט תחליטו כמה פרוסות של פלפל חריף להוסיף).
- 5 לאחר שחצאי הדלעת התקררו ממלאים בהם את הסלסה.
- 6 מגישים כמנת פתיחה או כתוספת מקורית ליד דג או מנת בשר מבושל.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.9% |
20% |
8.5% |
59.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב