מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (12 מנות בחלוקה לצלוחיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פלאן קרמל צ`יליאני
- 1 להרתיח את ליטר החלב ולהוסיף לאחר שרתח מעט תמצית וניל + 4 כפות סוכר.
- 2 לבחוש עד המסת הסוכר.
- 3 להוריד מהאש ולקרר עד שהחלב פושר.
- 4 בזמן שהוא מתקרר, להפריד 4 ביצים ולהוסיף תוך בחישה את החלמונים לחלב.
- 5 להקציף את ארבעת החלמונים עם 4 כפות סוכר.
- 6 להוסיף את הקצף לחלב ולערבב בתנועות קיפול עד כמה שאפשר.
- החלב לא מתערבב עם הקצף עד הסוף - זה בסדר.
- 7 בתבנית פיירקס או (עדיף) נירוסטה בגודל בינוני מפזרים 1-2 כפות סוכר.
- 8 מוסיפים מעט מים ומחממים על הכיריים עד שהמים מתאדים והסוכר משחים.
- 9 שופכים לתבנית החמה את החלב על כל תוספותיו (זה השלב בו עלול פיירקס להתפוצץ).
- 10 לאפות בתנור על ב- 150-160 מעלות.
- 11 לבדוק לאחר כ- 30 דקות - הפודינג מוכן כאשר הוא נעשה שחום למעלה.
- 12 מקררים, מכסים ושומרים במקרר לפחות 4 שעות לפני האכילה.
- 13 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להגיש עם סירופ מייפל בצד.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. את המתכון הזה קיבלתי לפני שנים רבות מחמותי הצ`יליאנית המקסימה. הפודינג נאכל קר והוא מתאים מאוד לקיץ שלנו. 2 אנשים יכולים לחסל תבנית שלמה כמו שבתמונה מרוב שזה טעים (:.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
16.9% |
20.1% |
63% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב