דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 187 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קרמבו
עוגת קרמבו קרמית נהדרת
  • הכנת הבסיס:
  • 1 לערבב ביחד את כל מצרכי הבסיס מלבד המים הרותחים.
  • 2 להוסיף את המים הרותחים ולערבב הכל לבלילה חלקה ואחידה.
  • 3 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 4 לרסס תבנית עם ספריי השמן ולצקת לתוכה את הבלילה. לאפות בתנור החם במשך כ- 45-50 דקות ולצנן.
  • הכנת הקרם הלבן + הרטבת העוגה:
  • 1 להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג עד לקבלת קרם אחיד ויציב.
  • 2 להרתיח את המים והסוכר (להרטבת העוגה).
  • 3 לחצות את העוגה לרוחבה ולהרטיב את החלק התחתון עם מי הסוכר.
  • 4 למרוח את השמנת המתוקה המוקצפת על הבסיס שהרטבנו, להניח מעל את החצי השני של העוגה ולהרטיב גם אותו.
  • הכנת ציפוי השוקולד:
  • 1 להרתיח את השמנת המתוקה, לשבור את השוקולד המריר בקערה, למזוג את השמנת המורתחת על השוקולד, לערבב ולצנן.
  • 2 למזוג את קרם השוקולד על העוגה וליישר.
  • 3 לקרר לפחות 6 שעות לפני ההגשה. מתקבלת עוגת קרמבו טעימה במיוחד!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מלבנית.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול והקצפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 33.9% 6.2% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב