דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת קרמבו
עוגת קרמבו
עוגת קרמבו
עוגת קרמבו קרמית נהדרת

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 187 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבסיס:
  • 1 לערבב ביחד את כל מצרכי הבסיס מלבד המים הרותחים.
  • 2 להוסיף את המים הרותחים ולערבב הכל לבלילה חלקה ואחידה.
  • 3 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 4 לרסס תבנית עם ספריי השמן ולצקת לתוכה את הבלילה. לאפות בתנור החם במשך כ- 45-50 דקות ולצנן.
  • הכנת הקרם הלבן + הרטבת העוגה:
  • 1 להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג עד לקבלת קרם אחיד ויציב.
  • 2 להרתיח את המים והסוכר (להרטבת העוגה).
  • 3 לחצות את העוגה לרוחבה ולהרטיב את החלק התחתון עם מי הסוכר.
  • 4 למרוח את השמנת המתוקה המוקצפת על הבסיס שהרטבנו, להניח מעל את החצי השני של העוגה ולהרטיב גם אותו.
  • הכנת ציפוי השוקולד:
  • 1 להרתיח את השמנת המתוקה, לשבור את השוקולד המריר בקערה, למזוג את השמנת המורתחת על השוקולד, לערבב ולצנן.
  • 2 למזוג את קרם השוקולד על העוגה וליישר.
  • 3 לקרר לפחות 6 שעות לפני ההגשה. מתקבלת עוגת קרמבו טעימה במיוחד!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מלבנית.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול והקצפה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)559298
חלבונים (גרם)6.18 3.3
פחמימות (גרם)6032
מתוכן סוכרים (גרם)22.53 12.02
שומנים (גרם)33.73 18
מתוכם שומן רווי (גרם)14.18 7.56
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.710.38
כולסטרול (מ"ג)108.73 58.01
נתרן (מ"ג)361.97193.12
מים (גרם)41.0221.88
ויטמין A (מק"ג)23.212.38
ויטמין B (מ"ג)0.340.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.220.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.823.64
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.07
ויטמין D (מק"ג)0.30.16
ויטמין E (מ"ג)0.150.08
ויטמין K (מק"ג)0.040.02
סידן (מ"ג)45.2424.14
ברזל (מ"ג)0.260.14
מגנזיום (מ"ג)2.041.09
זרחן (מ"ג)28.7115.32
אבץ (מ"ג)0.190.1
אשלגן (מ"ג)20.4610.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.280.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.930.5
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.560.83
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.530.28
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.490.26

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 33.9% 6.2% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.