מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 להכניס לבן מארי שוקולד, 100 גרם חלבה מפוררת ושמנת מתוקה אחת. להרתיח ולהניח בצד.
- 2 להקציף שמנת מתוקה נוספת, 2 אינסטנט פודינג וכוס חלב עד לקבלת קצפת יציבה.
- 3 לסדר בתבנית מתאימה שכבה של ביסקויטים.
- 4 להרטיב אותם מעט בחלב (חצי כוס).
- 5 לשפוך את הקצפת מעל הביסקויטים.
- 6 לכסות עם שכבה נוספת של ביסקויטים, להרטיב גם אותם מעט עם החלב.
- 7 לשפוך את השוקולד מעל הביסקויטים.
- 8 לפורר מעל את החלבה שנשארה.
- 9 להכניס למקרר לכמה שעות לפני הגשה
- 10 בתיאבון

ציוד נדרש: תבנית אפייה חד פעמית או תבנית אחרת מרובעת.
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
36.9% |
6.6% |
56.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.