דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גלידה מקסימה לימות הקיץ החמים
עוגת גלידה קיצית במיוחד, צילום: לבנה (לני) רייזר
  • 1 שמים בקערת מערבל את השמנת המתוקה הקרה ומקציפים לקצב יציב.
  • 2 בזמן ההקצפה מוסיפים את סוכר הוניל והקפה נמס.
  • 3 מקצצים את השוקולד והפיסטוקים ומפוררים גס את הנשיקות. מערבבים ביחד.
  • 4 מוסיפים לקצף בעדינות בתנועת קיפול.
  • 5 מעבירים לתבנית מרופדת בניילון נצמד, מיישרים ומכסים בניילון נצמד.
  • 6 מקפיאים במשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה.
  • 7 אפשר לשמור בהקפאה כשבועיים שלושה.
  • 8 לפני ההגשה להוציא ל- 15 דקות מחוץ למקפיא.
  • 9 בתיאבון חיוך
  • * המתכון באדיבות לבנה (לני) רייזר.

ציוד נדרש: תבנית סיליקון של לחם או בכל תבנית ארוכה.

לעוגת פרווה יש להחליף את השמנת בשמנת צמחית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 48% 10.1% 38.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.98 (1.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב