דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3.8 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חרוסת ירושלמית
חרוסת לפסח בסגנון ירושלמי
  • 1 את התמרים החומים ללא הגלעין וללא העוקץ טוחנים במכונת בשר.
  • 2 את התפוחים מזנים שונים (רצוי 2 ירוקים) טוחנים גם כן.
  • 3 חוץ מהיין, מערבבים את הכל. כשהכל מעורבב, מוסיפים קצת מהיין וממשיכים לערבב.
  • 4 כל פעם מוסיפים קצת עד שמגיעים לסמיכות של טיט (זכר לטיט שהכינו
  • אבותינו במצרים).
  • 5 מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
  • 6 טעים בכפות, טעים על מצה והכי טעים - ליישר חיוך
  • 7 חג שמח!

תכולה: קערה משפחתית שמספיקה לרוב ימי החג.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 28.9% 10.3% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב