דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (כ-4 מנות (כמות מוערכת))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שערות שעועית עם שמן אגוזים
שערות שעועית ירוקה בתיבול מיוחד, צילום: יעקב הררי
  • 1 בעזרת סכין חדה מאוד פורסים כל שעועית לשניים ואז לשערות דקות מאוד.
  • 2 משרים את שערות השעועית כ- 15 דקות במי קרח.
  • 3 במחבת טפלון קולים את הקוואקר כארבע דקות על אש נמוכה לייבוש.
  • 4 מוסיפים את הסוכר ומבשלים תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס. מעבירים לצלחת ומצננים.
  • 5 מסננים היטב את השעועית, מתבלים בשמן זית, בשמן אגוזים, במלח ובפלפל שחור.
  • 6 מפזרים מעל קוואקר מסוכר ומגישים מיד.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות המתכון במתכון אינה ניתנה על ידי השף - זוהי כמות מוערכת ועלולה להיות לא מדויקת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 46.7% 7.6% 44.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.9 (0.93 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב