דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שערות שעועית ירוקה בתיבול מיוחד, צילום: יעקב הררי

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (כ-4 מנות (כמות מוערכת))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בעזרת סכין חדה מאוד פורסים כל שעועית לשניים ואז לשערות דקות מאוד.
  • 2 משרים את שערות השעועית כ- 15 דקות במי קרח.
  • 3 במחבת טפלון קולים את הקוואקר כארבע דקות על אש נמוכה לייבוש.
  • 4 מוסיפים את הסוכר ומבשלים תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס. מעבירים לצלחת ומצננים.
  • 5 מסננים היטב את השעועית, מתבלים בשמן זית, בשמן אגוזים, במלח ובפלפל שחור.
  • 6 מפזרים מעל קוואקר מסוכר ומגישים מיד.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות המתכון במתכון אינה ניתנה על ידי השף - זוהי כמות מוערכת ועלולה להיות לא מדויקת.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)262143
חלבונים (גרם)3.19 1.74
פחמימות (גרם)1910
מתוכן סוכרים (גרם)7.49 4.08
שומנים (גרם)19.73 10.74
מתוכם שומן רווי (גרם)2.38 1.29
נתרן (מ"ג)193.96105.55
סיבים תזונתיים (גרם)0.62 0.34
מים (גרם)0.470.25
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020.01
ויטמין B (מ"ג)0.190.1
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.010
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.091.68
ויטמין C (מ"ג)0.030.01
ויטמין E (מ"ג)0.040.02
ויטמין K (מק"ג)1.70.93
סידן (מ"ג)3.712.02
ברזל (מ"ג)0.30.16
מגנזיום (מ"ג)9.985.43
זרחן (מ"ג)28.9815.77
אבץ (מ"ג)0.220.12
אשלגן (מ"ג)25.3613.8
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)6.473.52
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)1.050.57
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)5.422.95
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.41.31
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.341.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 46.7% 7.6% 44.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.9 (0.93 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.