דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (35 יחידות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות חצילים
לביבות חצילים
  • 1 לקלות בתנור את החצילים, לקלף, לסנן ולרסק (לסנן טוב טוב, שלא ישארו נוזלים).
  • 2 להניח את החצילים בקערה, להוסיף תבלינים, פטרוזיליה ופירורי לחם.
  • 3 את פירורי הלחם להוסיף בהדרגה עד לקבלת עיסה יציבה אך עדיין דביקה.
  • 4 לחמם שמן במחבת, ליצור בעזרת שתי כפות לביבות ולטגן.
  • 5 להניח על נייר סופג.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.3% 22.8% 7.3% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב