מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 269 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
צילום: יעקב הררי
- 1 קולפים את הקולרבי וחותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ. חולטים את הקוביות כ- 3 דקות במים רותחים, מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח. מסננים ומעבירים לקערה.
- 2 חוצים את המשמשים, מרחיקים גלעינים וחותכים לקוביות, מוסיפים לקערת הקולרבי ומפזרים מעל את הנענע הקצוצה.
- 3 בכלי קטן מכינים רוטב משמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור, ומוזגים מעל הסלט.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפוך ליותר דיאטטי ולהוריד לכף שמן זית במקום 3 כפות.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. באדיבות השף ניר צוק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.3% |
14.7% |
13.6% |
58.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב