דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלידת נוטלה ואוראו
גלידה שוקולדית בהכנה ביתית
  • 1 להקציף במיקסר את החלבונים והסוכר לקצף חזק ולהעביר לקערה גדולה. להקציף בנפרד גם את השמנת המתוקה לקצף חזק ולהוסיף לחלבונים. אגב, בכל שלבי ההקצפה, כולל הקצפת החלמונים בסעיף הבא, אין צורך לרחוץ את קערת המיקסר.
  • 2 להקציף את החלמונים והסוכר לקצף אוורירי ולהוסיף לקערה.
  • 3 להוסיף לקערה הגדולה גם את הנוטלה, השוקולד הלבן והאוראו, ולערבב הכל ביחד עד להטמעה ולאיחוד של כל המצרכים.
  • 4 להבריש תבנית סיליקון מלבנית גבוהה בשמן ובמים (להיפטר מעודפים), לצקת את בלילת הגלידה לתבנית ולהקפיא למשך לילה. מתקבלת גלידת נוטלה ואוראו מפנקת במיוחד!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית סיליקון מלבנית גבוהה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 37.4% 7% 55.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב