דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 242 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טיאן
טיאן ירקות אפויים בתנור, צילום + סטיילינג: דן לב ודלית רוסו
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית, מוסיפים את הבצל, שמן הזית, המלח והפלפל השחור, ומאדים למשך כ- 5 דקות תוך כדי בחישה, עד שהבצל רך.
  • 3 מפזרים את הבצל המאודה בשכבה אחידה בתבנית חסינת חום בקוטר 30 ס"מ.
  • 4 מסדרים מעל את הירקות בחפיפה ולסירוגין (החציל, עגבניות השרי, הזוקיני), בצורה מעגלית.
  • 5 זורים את המלח והפלפל השחור, מזלפים את שמן הזית ואופים במשך כ- 30 דקות בתנור.
  • 6 מפזרים את עלי התימין ואופים עוד כ- 30 דקות או עד להזהבה.
  • 7 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפוך ליותר דיאטטי ולהוריד ל- 2 כפות שמן זית במקום 4 כפות.

ציוד נדרש: תבנית חסינת חום בקוטר 30 ס"מ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. המתכון באדיבות שי-לי ליפא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.2% 36.5% 8.6% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב