דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 392 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גספצ`ו
מרק עגבניות קר
  • 1 בקערת מעבד המזון שמים את כל המרכיבים למעט פרורי הלחם (אותם עושים מלחם ישן (ללא קרום) שקוצץ במעבד המזון).
  • 2 מעבדים למרקם חלק.
  • 3 אפשר להגיש את המרק כמו שהוא - סגנון כפרי ואז מרקמו יהיה מעט גס, או לסנן דרך מסננת דקה תוך לחיצה עם כף עץ שתעזור "לסחוט" את המיץ מהירקות.
  • 4 טועמים ומתקנים תיבול, בודקים אם צריך עוד חומץ או שמן זית.
  • 5 מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות.
  • 6 לפני ההגשה מוסיפים את פירורי הלחם.
  • 7 מגישים קר מאוד בקעריות קטנות ליד עם תוספת של קרוטונים באיכות טובה, עגבניה, מלפפון, פלפלים קצוצים לקוביות קטנות ועשבי תיבול כמו עירית, פטרוזיליה, בזיליקום וכו`.
  • 8 אפשרות נוספת להגשה - המועדפת על בני ביתי - תוספת של כפית גבינת ריקוטה מלוחה.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 25.9% 9.9% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב