דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 144 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפו"א אפויים בתנור
תפו"א בתנור עם בזיליקום
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180-200 מעלות.
  • 2 מניחים את תפוחי האדמה הקלופים והחתוכים לשמיניות בקערה גדולה.
  • 3 בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית עם כל התבלינים, מוזגים מעל תפוחי האדמה ומערבבים.
  • 4 מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה (אפשר בכל תבנית: חד פעמית, חרסינה, זכוכית וגם תבנית של התנור) ומכניסים לתנור למשך כ- 30-45 דקות או עד להזהבה (תלוי בתנור).
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להוריד לכף שמן אחת.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 31.4% 5.1% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב