מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט אדום מבושל
- 1 לאדות בשמן זית בצל ושום. לאדות עד שצבע הבצל משתנה לצבע זהוב.
- 2 להוסיף את הפלפלים ולאדות במשך 10 דקות.
- 3 להוסיף את העגבניות.
- 4 להוסיף תבלינים.
- 5 להרתיח על להבה גבוהה במשך כ- 5 דקות.
- 6 להעביר ללהבה נמוכה ולבשל עד שאין בכלל נוזלים בסיר.
- 7 לתקן תיבול בהתאם לטעם האישי.
- 8 לקרר. נשמר במקרר עד שבוע.
- 9 חשוב להקפיד שלא יישארו נוזלים בסיר.
- 10 אין צורך להוסיף מים. הטעם המדהים של הסלט הוא מעצם בישול הירקות בנוזלים שלהם.
- 11 להגיש עם גבינה לבנה, טוסט, ביצים ואפילו לערבב עם טונה.
- 12 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
סוד הצלחת הסלט הוא בחיתוך בגודל שווה של כל הירקות.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.4% |
8.7% |
12.3% |
68.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב