מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 435 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מתכון נהדר מהמטבח ההודי
- 1 מחממים בסיר גדול את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
- 2 מוסיפים את פרחי הכרובית ומטגנים כ- 3 דקות נוספות.
- 3 מוסיפים לסיר את קוביות תפוחי האדמה על קליפתם, ומטגנים תוך כדי ערבוב עדין עוד כ- 3 דקות.
- 4 מוסיפים לסיר את תבלין הגראם מסאלה, הצ`ילי האדום הטחון, הכורכום, זרעי הכוסברה הכתושים (אם אין אז אפשר לוותר), המלח והפלפל השחור, ומערבבים את הכל בעדינות.
- 5 מוסיפים את מיץ הלימון והמים, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 10-15 דקות. מגישים עם יוגורט - אפשר כמובן גם בלי.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את תבלין הגראם מסאלה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.6% |
14.4% |
12.5% |
57.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב