דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 610 גרם למנה\יחידה (כ- 3 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט בורגול ועדשים
סלט בורגול בריא עם עדשים, צילום: אסף לוי
  • 1 את הבטטה יש לחתוך לקוביות 1 ס"מ ולתבל אותה בקורט מלח, קורט פלפל שחור וסילאן לפי הטעם. לאפות בתנור בחום גבוה.
  • 2 לערבב הכל בקערה ולתבל בקורט מלח, קורט פלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון (לפי הטעם). ניתן לערבב בין שקדים/אגוזים/בוטנים מסוכרים.
  • 3 מומלץ להמתין כחצי שעה לפני האכילה בכדי שכל הטעמים יתערבבו וייספגו.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גבינה מעל - לא חובה.

המתכון באדיבות קפה גרג.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 13.1% 12.8% 64.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב