דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה שמנת בטטה
פסטה מתוקה עם שמנת ובטטה
  • 1 לבשל את הפסטה בסיר על פי הוראות ההכנה עם כפית מלח ומעט שמן (אפשר להוסיף ישירות מים רותחים עד לכיסוי הפסטה).
  • 2 לקצוץ את הבצל הסגול ואת השום.
  • 3 לקלף את הבטטות ולחתוך לקוביות.
  • 4 לחמם מחבת ולהמיס בתוכה את החמאה.
  • 5 להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן במשך כמה דקות.
  • 6 כשמתחיל להזהיב מעט - להוסיף את השום והבטטות. להמשיך לטגן למשך כ- 5 דקות.
  • 7 להוסיף את השמנת המתוקה למחבת ולהמשיך לבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  • 8 להוסיף את חצי כפית המלח שנותרה, הפלפל השחור, אגוז מוסקט וכחצי כפית תבלין לפסטה.
  • 9 להמשיך לבשל תוך כדי ערבוב עד להסמכת הרוטב.
  • 10 כשהפסטה מוכנה יש לסנן אותה ולשטוף במים קרים.
  • 11 להוסיף את הפסטה אל המחבת עם הרוטב ולערבב כך שכל חלק בפסטה יכוסה ברוטב (מומלץ להוסיף כל פעם כמות קטנה של פסטה. כמו כן, במידה ואתם אוהבים הרבה רוטב - אל תוסיפו את כל הפסטה אל הרוטב - הכל לפי ראות עיניכם).
  • 12 להגיש בצלחות הגשה נאות ולפזר עוד מהתבלין לפסטה מעל.
  • 13 מומלץ להגיש לצד כוס יין לבן.
  • 14 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 34.3% 7.8% 50.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב