דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 142 גרם למנה\יחידה (2 פיצות - 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה פסטו
פיצה ביתית עם פסטו
  • 1 ללוש את חומרי הבצק לבצק חלק אך לא דביק ולהתפיח כשעה.
  • 2 להוריד את הבצק על משטח מעט מקומח, לחלק ל- 2 כדורים, לכסות ולהתפיח.
  • 3 לשטח או לרדד כל כדור ולהניח על תבנית מעט משומנת.
  • 4 לערבב את הגבינה הבולגרית המפוררת עם גבינת השמנת ולמרוח.
  • 5 לערבב את כל חומרי רוטב הפסטו ולהוסיף מעל גבינת השמנת.
  • 6 לפזר מעל גבינה צהובה.
  • 7 לאפות בחום של 190-200 מעלות עד הזהבה (כרבע שעה).
  • 8 בהצלחה ובתיאבון חיוך

הפיצה מכילה גם קמח מלא - ניתן לשחק עם הכמויות של הקמחים בהתאם למה שאוהבים (בין הקמח המלא לקמח הלבן). כל פיצה מכילה 6 משולשים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 18.5% 24.4% 55.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב