דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 310 גרם למנה\יחידה (5 מנות כתוספת ירק חם)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים פיקנטי
סלט חצילים כחלק מהמנות הראשונות
  • 1 לטגן את הבצל הקצוץ בשמן קנולה.
  • 2 לאחר שהבצל הזהיב, להוסיף את השום והפלפל החריף.
  • 3 לאדות ביחד כ- 5 דקות.
  • 4 להוסיף את קוביות החצילים (1X1 ס"מ) ולאדות כ- 5 דקות.
  • 5 להוסיף רסק עגבניות, מלח ותבלינים.
  • 6 אם יש צורך להוסיף מים זה הזמן.
  • 7 להעביר ללהבה נמוכה לכ- 30 דקות.
  • 8 אפשר להגיש חם (כירק חם מבושל) או קר פושר (כסלט).
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. מספר המנות כסלט קר - 10 מנות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.5% 10% 8.2% 67.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב