דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה (4-6 סועדים (כתוספת))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קישואים קר
סלט קישואים עם רוטב
  • 1 קולפים את הקישואים, חותכים לרצועות דקות בעובי של כחצי ס"מ ואורך של כ- 3 ס"מ.
  • 2 שמים בכלי, מכסים במים בתוספת כ- 2 ס"מ מעל הקישואים.
  • 3 מוסיפים את החומץ ומיץ הלימון.
  • 4 מביאים לרתיחה ומבשלים את הקישואים כ- 2-3 דקות. בודקים בעזרת מזלג או סכין שהקישואים התרככו מעט (זהירות מריכוך יתר).
  • 5 מסננים ומשאירים במסננת לקירור.
  • 6 מעבירים את הקישואים הקרים לסיר.
  • 7 מוסיפים את המיונז, קטשופ, מלח, פלפל שחור ושמן.
  • 8 בוחשים היטב.
  • 9 מכסים ושומרים במקרר לפחות שעתיים לפני האכילה.
  • 10 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 חשוב להשגיח שהקישואים לא יהיו רכים מדי, שכן הם יאבדו את צורתם בזמן ערבוב עם הרוטב.
  • 2 הרוטב דומה לרוטב אלף האיים והוא מתאים מאוד לסלט כרוב, תירס וטונה, או כל שילוב אחר עם כרוב. כמובן שצריך להוסיף כמויות לפי כמות הסלט.
  • 3 הסלט נשמר כשהוא מכוסה היטב כמה ימים במקרר וטעמו רק משתבח. לכן, כשמארחים אפשר להכינו יום יומיים לפני הסעודה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.8% 28% 9.2% 49%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב