מהיום כבר לא קונים וופלים בסופר
1. מבשלים את כל החומרים מלבד עלי הוופל. כשנוצרת עיסה אחידה,
מניחים תבנית גדולה של תנור ועליה נייר כסף באורך פי 2.5 מגודל העלים.
2. מניחים את נייר הכסף על התבנית באמצע ועליו מניחים עלה (בכל קופסא יש 5 עלים. סה"כ - 10 עלי וופל).
3. מורחים עם מרית או סכין מהעיסה שכבה דקה. מכסים את העלה ומניחים מעל עוד עלה. גם עליו מורחים מהעיסה ומניחים עוד עלה.
4. עוטפים בנייר כסף ושוב - שמים נייר כסף חדש. עליו מניחים עלה. מורחים בדיוק כמו הקודם ועוטפים בנייר כסף. יוצאות 3 חבילות כאלה.
5. מניחים חבילה על חבילה בערימה אחת. על זה מניחים עוד תבנית. ממלאים את התבנית בחפצים כבדים כמו למשל כרכי האנציקלופדיה העברית במשך לפחות 12 שעות.
6. לאחר מכן, מוציאים מנייר הכסף, מניחים על קרש חיתוך, חותכים לריבועים, מניחים בקופסא, סוגרים ומחביאים עד החג - אחרת לא
נשאר.
7. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את עלי הוופל. נשאר עלה וופל בסוף ההכנה - אפשר למרוח בממרח שוקולד למשל כדי להרגיע את התיאבון לפני שאפשר לאכול את הוופלים אחרי 12 שעות.