דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חמאה עם ריבה
עוגיות חמאה ממולאות בריבה עם אבקת סוכר
  • 1 במערבל עם וו גיטרה מערבבים חמאה רכה, 100 גרם אבקת סוכר ותמצית וניל עד להתגבשות.
  • 2 מוסיפים ביצה ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 3 מוסיפים קמח מעורבב עם אבקת אפייה (או קמח תופח), ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע בחמאה.
  • 4 עוטפים ניילון נצמד, משטחים ומעבירים לקירור למשך שעה.
  • 5 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ.
  • 6 קורצים צורות על פי בחירה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 15 דקות (העוגיות צריכות להישאר בהירות).
  • 7 לאחר צינון ממלאים כל עוגיה בכחצי כפית ריבת תות שדה וסוגרים עם החלק השני (עם החור - אם קורצים לפי הצורות שאני עשיתי בתמונות).
  • 8 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהייה בקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.1% 5.8% 69.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב