דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

21 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מיני קרם שניט
מאפי קרם שניט קטנים וטעימים
  • 1 מכינים קרם פטיסייר - מחממים את החלב. בינתיים בעזרת מטרפה ידנית מערבבים בקערה את החלמונים, הסוכר והסוכר הוניל, מוסיפים את הקמח והקורנפלור וממשיכים לערבב למרקם חלק ללא גושים. כשהחלב מגיע לסף רתיחה, יוצקים ממנו כחצי כוס בזרם דק לתוך תערובת החלמונים (להשוואת טמפרטורה) ויוצקים הכל חזרה לתוך סיר החלב שעל הגז. על אש קטנה ממשיכים לערבב כ- 7 דקות עד הסמכה. מורידים מהאש, מצננים מעט ומערבבים לתוך הקרם את החמאה עד הטמעה והיווצרות קרם אחיד. מכסים ומכניסים לקירור.
  • 2 מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ומערבבים עם קרם הפטיסייר בתנועות קיפול עד שנוצר קרם חלק.
  • 3 חותכים מבצק העלים מלבנים של 8 ס"מ על 7 ס"מ (או בגודל שרוצים). אם רוצים להכין צורה של גביעים - מרדדים קלות את המלבנים לצורת ריבוע על משטח מעט מקומח. יוצרים ארבעה חריצים בפנים הבצק לאורך הצלעות (מוסיף יופי באפייה). מניחים קונוס ממתכת באלכסון לאורך שני קצוות, ואת שני הקצוות הנותרים כורכים מעל הקונוס ומהדקים (מעין מעטפה).
  • 4 אופים בחום של 180 מעלות כ- 10-15 דקות עד הזהבה. מצננים את המאפים, ממלאים בקרם ומפדרים באבקת סוכר.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 34.9% 8.5% 56.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב