דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פרח
עוגת קרם מקושטת בצורת פרח
  • 1 לחמם תנור לחום 170 מעלות.
  • 2 להפריד חלבונים וחלמונים ולאחר מכן להקציף את החלבונים עם הסוכר למשך כ- 5 דקות. להוסיף את החלמונים, פודינג השוקולד והליקר, ולהקציף עוד כ- 3 דקות.
  • 3 את העיסה יש לשפוך לתבנית משומנת מעט ולאפות במשך 45 דקות.
  • 4 הכנת הקרם: להקציף פודינג וניל + כוס חלב + שמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב, שמים בצד כ- 3/4 כוס בקערה נפרדת.
  • 5 למרוח את העוגה, ואת הקרם הנותר לערבב עם כרבע כפית צבע מאכל ירוק עד לקבלת גוון אחיד. לקשט איך שרוצים (אני הכנתי עוגת פרח).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מספר 24.

הערך התזונתי לא כולל את הליקר ואת סוכריית הפרח עצמה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 29.4% 12.5% 58.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב