מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 171 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת פירה פרווה נהדרת לכל ארוחה
- 1 מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים עד לריכוך (עד שסכין שנעצנו נכנסת בקלות).
- 2 מסננים את תפוחי האדמה, מקלפים ומניחים בקערה עם המחמאה.
- 3 מועכים את תפוחי האדמה עד למרקם חלק, מוסיפים את שמן הזית והתבלינים, ומערבבים.
- 4 הצעת הגשה: עם חזה עוף צרוב על מחבת פסים.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.9% |
23.3% |
5.6% |
65.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב