מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 604 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פלפלים במילוי אורז ועשבי תיבול
- 1 מרתיחים את המים (2 ליטר) בסיר ומבשלים את האורז כ- 3/4 בישול למשך כרבע שעה.
- 2 מערבבים את כל מצרכי המלית בקערה (לשים לב כי הבצל צריך להיות מטוגן לפני כן עם כף השמן).
- 3 חותכים את כיפות הפלפלים, ממלאים את המילוי בתוכם ומניחים בצד (כמו שרואים בתמונה).
- 4 עוברים להכנת הרוטב: בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות והתבלינים, מערבבים, מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים שוב.
- 5 מסדרים את הפלפלים בצפיפות בתוך הסיר ומניחים עליהם את הכיפות. ממשיכים לבשל על אש בינונית למשך כ- 45 דקות. במהלך הבישול אפשר להסיר את הכיפות בזהירות, למזוג מהרוטב על המילוי ולהחזיר את הכיפות.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לתערובת 1/2 כוס צנוברים.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7% |
12.9% |
9.5% |
70.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב