דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קרם שמנת עם פירורים
עוגה מרשימה עם קרם שמנת ופירורים
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 הכנת הבצק: במיקסר לערבל את המחמאה והסוכר. להוסיף את הביצים והמלח, ואת הקמח בהדרגה. להמשיך לערבל עד שהבצק נפרד מהדפנות, לחלק אותו ל- 3/4 ול- 1/4. לשטח את 3/4 הבצק על התבנית (תבנית עגולה קפיצית מס` 26), לאפות כ- 20 דקות עד להזהבה ולצנן. את 1/4 הבצק הנותר לאפות גם עד להזהבה בנפרד (כ- 20 דקות) ולצנן.
  • 3 הכנת הקרם: להקציף את המחמאה ביחד עם הסוכר, הביצים וסוכר הוניל. להפסיק את פעולת המיקסר, להוסיף את השמנת החמוצה ולערבב היטב.
  • 4 לחורר את הבצק בתבנית ולמזוג מעל את החלב הקר.
  • 5 להעביר את הקרם על התבנית, למרוח ולצפות מכל הכיוונים, ולפורר מעל הקרם את 1/4 הבצק האפוי שנותר. לשמור במקרר לפחות ללילה. מתקבלת עוגת קרם שמנת פירורים מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית בקוטר 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 37.4% 8% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב