דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל צלחת המרק)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק פטריות קלאסי
מרק פטריות: מרק מפנק
  • 1 מחממים שמן זית בסיר רחב.
  • 2 מטגנים את הבצל, הגזר ופלפל הצ`ילי - כשמזהיב מוסיפים את הפטריות המיובשות לאחר סינון (לשמור את המים).
  • 3 מוסיפים את שאר הפטריות, מערבבים היטב עד שהפטריות מצטמצמות.
  • 4 מוסיפים את הנוזל שהשרנו בו את הפטריות ומים רותחים. מוספים את תפוחי האדמה, מלח, פלפל, רוטב סויה וסוכר חום, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 30 דקות, עד לריכוך הירקות.
  • 5 קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים למרק.
  • 6 בתיאבון!

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.8% 14.9% 10.1% 64.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב