דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

888 גרם לכל המתכון

  • חציל - יחידה בינונית (330 גרם)
    חציל בלדי
  • עגבניות שרי - 2 שרי תמר - סה"כ (20 גרם)
  • עגבנייה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (344 גרם)
    עגבניות בשרניות
  • צנובר - 2 כפות - סה"כ (28 גרם)
    חופן צנובר קלוי
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    בצל סגול
  • נענע - גבעול (3 גרם)
    נענע קצוצה
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לפי הטעם - לזילוף
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
  • מלח ים אטלנטי - קורט (2 גרם)
    לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס - קורט
    לפי הטעם
  • עגבניות שרי נמר - 2 יחידות

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חציל על טרטר עגבניות וצנובר
חציל שרוף עם טרטר עגבניות
  • 1 שורפים את החציל על הגריל. מורידים בעדינות את הקליפה.
  • 2 שורפים חצי מכמות העגבניות על הגריל, קולפים וקוצצים.
  • 3 קולפים חצי מכמות העגבניות שנותרה וקוצצים לקוביות.
  • 4 מערבבים יחד את חומרי הטרטר - העגבניות, הבצל, הנענע והצנוברים.
  • 5 מוסיפים פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, שמן זית ומיץ לימון.
  • 6 מסדרים בצלחת את הטרטר ומעליו את החציל החם. מזלפים שמן זית טוב מעל למנה.
  • 7 מגישים עם לחם.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.5% 27.6% 11.1% 50.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב