דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (2 פיצות (8 משולשים מכל פיצה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה עם זיתים
פיצה תוצרת בית עם זיתים
  • 1 לשים את מצרכי הבצק לבצק רך אך לא דביק (את המלח מוסיפים לקראת סוף הלישה וממשיכים ללוש מספר דקות), מכסים ומתפיחים כשעה.
  • 2 מורידים את הבצק על משטח מעט מקומח ומחלקים ל- 2 כדורים. מכסים ומתפיחים שוב כחצי שעה.
  • 3 מרדדים או משטחים כל כדור ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה או בתבנית מיוחדת לפיצה (משומנת).
  • 4 מורחים על הבצק את הרוטב שהכנו (פשוט מערבבים את כל מצרכי הרוטב - כמות ל- 2 כדורי הבצק - להשאיר מעט רוטב לטפטוף מעל הפיצה), מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת וזיתים, מטפטפים מעל עם כף עוד כמה טיפות מהרוטב ומפזרים אורגנו יבש לפי הטעם.
  • 5 אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
למי שאוהב רוטב יותר מושקע: מטגנים ב- 2 כפות שמן זית 2 שיני שום פרוסות, מוסיפים כ- 3/4 קופסא של עגבניות מרוסקות, כפית מלאה אורגנו יבש, קורט סוכר ורבע כוס מים, ומבשלים מספר דקות עד צמצום מעט מהנוזלים.

זמן ההכנה כולל את זמני ההתפחות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 16.2% 21.7% 61.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב