דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה (כ- 3 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוביות תפוחי אדמה בצ`ילי מתוק
הום פרייז בסגנון ביתי
  • 1 מקלפים את תפוחי האדמה (לא חובה) וחותכים אותם לקוביות. מכניסים לקופסא אטומה ושולחים למיקרוגל ל- 10 דקות על חום מרבי. לחילופין, אפשר לכסות היטב במים קרים עם כפית מלח, להרתיח ולבשל כ- 15 דקות נוספות על אש בינונית-גבוהה, אבל אני מעדיף אותם יותר יבשים, אז המיקרו מהווה פתרון טוב.
  • 2 מחממים תנור מראש לחום של 220 מעלות. בתבנית מערבבים היטב את כל החומרים פרט לקוביות תפוחי האדמה ולחצי מכמות הפטרוזיליה. מפרישים החוצה 3-4 כפות מהרוטב ומניחים בצד. מוציאים את תפוחי האדמה החמים ומוסיפים לרוטב שבתבנית, תוך כדי ערבוב, כדי לצפות אותם היטב.
  • 3 שמים את התבנית בתנור ומחכים להשחמה של התפו"א מלמעלה. מוציאים את התבנית מהתנור, הופכים (ככל האפשר) בעזרת כף גדולה או מרית את הקוביות, ויוצקים מלמעלה את שארית הרוטב שהנחנו בצד.
  • 4 מחזירים לתנור לעוד כמה דקות, עד שהחלק העליון משחים שוב. מוציאים, מפזרים מלמעלה את יתר הפטרוזיליה (ניתן לפזר גם שומשום, למי שאוהב), ומגישים חם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 11.1% 5.5% 77.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב