דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 405 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק פרסי
מרק פרסי שמחמם את הלב
  • 1 בסיר גדול מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש לעוד כ- 3 דקות טיגון ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 2 מוסיפים את השעועית הלבנה + האדומה והחומוס (לאחר השרייתם) ומטגנים קלות. מוסיפים 2 ליטר מים, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עוד 45 דקות.
  • 3 מוסיפים את העדשים וממשיכים לבשל עוד כשעה.
  • 4 מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, האטריות והקמח, וממשיכים לבשל עוד כ- 20-25 דקות. טועמים ומתקנים תיבול 10 דקות לפני שהמרק הפרסי שלנו מוכן!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.2% 7.2% 18.7% 61.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב