דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 110 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט שוקולד
טארט שוקולד - תנו לייק!
  • 1 במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה יש לערבב כל חומרי הבצק (חמאה, קמח, אבקת סוכר וקורט מלח) חוץ מהביצה. לאחר קבלת תערובת פירורים, להוסיף את הביצה, לא ללוש יתר על המידה, לאחד את הבצק, לעטוף להכניס למקרר לכשעתיים מנוחה.
  • 2 יש לרדד על נייר אפייה את הבצק ולהניח בתבנית 24-26. לחתוך את השוליים בעזרת מערוך ולהדק לתבנית. לחורר בעזרת מזלג את פני הבצק ולהכניס למקפיא למשך 10 דקות.
  • 3 יש לאפות למשך 10-12 דקות ב- 180 מעלות באפייה עיוורת (הכוונה להניח נייר אפייה ומעל קטניות. אל תדאגו, לא קורה לבצק כלום זה רק מונע התפחה יתרה). לאחר 10 דקות להוציא את הקטניות יחד עם נייר האפייה ולהמשיך לאפות רק את הבצק לעוד 2 דקות. להוציא למנוחה של 5 דקות.
  • 4 בקערה יש להמיס את השמנת מתוקה + השוקולד המריר עד תערובת אחידה. כעת יש להוסיף ביצה וקורט מלח, ולערבב היטב ובמהירות.
  • 5 לשפוך את מלית השוקולד על הבצק האפוי ולהכניס לתנור ב- 160 מעלות לכ- 22-25 דקות (לא יותר, זה צריך להיות פאדג`י - רך ונעים).
  • 6 להניח בקירור - קיבלתם טארט שוקולד טעים ביותר ואהוב במיוחד על מכורי השוקולד.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להמיס שוקולד ולקשט את הטארט.

ציוד נדרש: תבנית 24-26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.1% 8% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב