דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טארט שוקולד
טארט שוקולד
טארט שוקולד - תנו לייק!

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 110 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה יש לערבב כל חומרי הבצק (חמאה, קמח, אבקת סוכר וקורט מלח) חוץ מהביצה. לאחר קבלת תערובת פירורים, להוסיף את הביצה, לא ללוש יתר על המידה, לאחד את הבצק, לעטוף להכניס למקרר לכשעתיים מנוחה.
  • 2 יש לרדד על נייר אפייה את הבצק ולהניח בתבנית 24-26. לחתוך את השוליים בעזרת מערוך ולהדק לתבנית. לחורר בעזרת מזלג את פני הבצק ולהכניס למקפיא למשך 10 דקות.
  • 3 יש לאפות למשך 10-12 דקות ב- 180 מעלות באפייה עיוורת (הכוונה להניח נייר אפייה ומעל קטניות. אל תדאגו, לא קורה לבצק כלום זה רק מונע התפחה יתרה). לאחר 10 דקות להוציא את הקטניות יחד עם נייר האפייה ולהמשיך לאפות רק את הבצק לעוד 2 דקות. להוציא למנוחה של 5 דקות.
  • 4 בקערה יש להמיס את השמנת מתוקה + השוקולד המריר עד תערובת אחידה. כעת יש להוסיף ביצה וקורט מלח, ולערבב היטב ובמהירות.
  • 5 לשפוך את מלית השוקולד על הבצק האפוי ולהכניס לתנור ב- 160 מעלות לכ- 22-25 דקות (לא יותר, זה צריך להיות פאדג`י - רך ונעים).
  • 6 להניח בקירור - קיבלתם טארט שוקולד טעים ביותר ואהוב במיוחד על מכורי השוקולד.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להמיס שוקולד ולקשט את הטארט.

ציוד נדרש: תבנית 24-26.

עוד הצעות למתכונים

כנסו לדף הפייסבוק של רחלי בזוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)474431
חלבונים (גרם)6.35 5.77
פחמימות (גרם)4238
מתוכן סוכרים (גרם)11.66 10.6
שומנים (גרם)30.88 28.08
מתוכם שומן רווי (גרם)17.92 16.29
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)111.87 101.7
נתרן (מ"ג)166.64151.49
מים (גרם)8.067.33
ויטמין A (מק"ג)16.8715.34
ויטמין B (מ"ג)0.250.23
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.964.51
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.09
ויטמין D (מק"ג)0.220.2
ויטמין E (מ"ג)0.110.1
ויטמין K (מק"ג)0.030.03
סידן (מ"ג)6.115.56
ברזל (מ"ג)0.190.17
מגנזיום (מ"ג)1.271.15
זרחן (מ"ג)20.8818.98
אבץ (מ"ג)0.140.12
אשלגן (מ"ג)14.8213.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.210.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.170.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.390.35
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.360.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.1% 8% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.64 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.