דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 457 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט פסטה וירקות
ארוחה מזינה וטעימה
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן. בזמן שהפסטה מתבשלת לשטוף היטב את הירקות.
  • 2 לתבל את פרחי הברוקולי עם המלח, הפלפל השחור, מיץ הלימון, השום הכתוש, שמן הזית והמים, לכסות בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, לאפות בתחתית התנור למשך כ- 5 דקות בחום של 250 מעלות ולצנן.
  • 3 בקערה גדולה לערבב את כל הירקות, להוסיף את כל מרכיבי התיבול והפסטה, לערבב הכל יחד, לתקן את תיבול לפי הטעם ולהגיש. מתקבל סלט פסטה וירקות קל וטעים!
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 10.3% 13.2% 69%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב