מצרכים למתכון
35 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (כ- 35 עוגיות שושנים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגיות בטעם וניל
- 1 מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה חתוכה לקוביות, קמח, אבקת אפייה ואבקת סוכר, ומערבלים כמה דקות עד קבלת פירורים. מוסיפים ביצה ושמנת חמוצה, וממשיכים לערבב עד קבלת בצק. מכסים בניילון נצמד ומקררים כשעה.
- 2 מכינים את הקצף: בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים חלבונים ומתחילים להקציף. מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד קבלת קצף יציב. מקפלים פנימה את אבקת הפודינג.
- 3 מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים כל חלק לעלה מלבני ומורחים עליו את הקצף. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות כל 2-3 ס"מ.
- 4 מניחים את הפרוסות כשהצד הפתוח כלפי מעלה בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- 5 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות ומצננים.
- 6 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
21.2% |
8.2% |
70.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב