דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 244 גרם למנה\יחידה

  • קישוא - 5 יחידות בינוניות - סה"כ (1.09 ק"ג)
  • שמיר - צרור (80 גרם)
    יש לקצוץ את השמיר
  • מלח - כפית גדושה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - כפית גדושה
    לפי הטעם
  • לימון - יחידה (30 מ"ל)
    להוסיף לצלחת ההגשה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להרתיח את הקישואים בשלמותם עם השמיר והתבלינים, עד להתרככות.
  • 2 למעוך בעזרת מועך פירה.
  • 3 להוסיף לימון לצלחת ההגשה.
טיפ למתכון
מומלץ להוסיף מעט לימון.

מרק זה משתן ומסייע בהורדת לחץ הדם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.9% 4.7% 14.2% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב