דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפו"א עם זיתים
תוספת טעימה לארוחה
  • 1 מרתיחים את הזיתים ומסננים (חוזרים על אותה פעולה 3 פעמים).
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן למשך כ- 5 דקות עד להזהבה קלה, מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לטגן כ- 20 דקות עד להזהבה, מוסיפים את השום והתבלינים, ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את הזיתים וממשיכים לטגן כ- 5 דקות נוספות. מנמיכים את הלהבה לקטנה, מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ- 10 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם קבב.

ניתן להשתמש גם בזיתים שחורים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 27.7% 7.5% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב