מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
הצעת הגשה אטרקטיבית לגוואקמולי
- 1 חותכים אבוקדו חצי-חצי לאורך, מוציאים את התוכן שלו לקערה באמצעות כף ומועכים עם מזלג עד לקבלת תערובת עם גושים קטנים.
- 2 מרכיבים את המנה: מערבבים את האבוקדו המעוך עם הירקות החתוכים והפטרוזיליה, מוסיפים את מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים שוב.
- 3 מגישים גוואקמולי בתור סלט, ממרח או מטבל.
- 4 בתיאבון

- הערות:
- 1 אפשר להוסיף למנה חתיכות גמבה ושום.
- 2 אפשר להחליף את הפטרוזיליה בכוסברה.
- 3 אל תוותרו על פלפל חריף: הוא הופך סלט אבוקדו פשוט ומוכר לגוואקמולי מיוחד ואקזוטי.
- 4 אל תכינו יותר מדי: לאבוקדו יש נטייה להשחיר, לכן עדיף לא לשמור גוואקמולי מוכן במקרר אלא להכין כמות שמספיקה לפעם אחת.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם נאצ`וס או דוריטוס כמו בתמונה.
הערך התזונתי כולל רק את ממרח האבוקדו ללא הנאצ`וס. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
20.7% |
41.1% |
7.4% |
30.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב