דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (12 פרוסות בכל תבנית)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת שמרים שוקולד
רולדת שמרים ושוקולד נוטלה
  • 1 להכניס למערבל עם וו לישה את כל החומרים היבשים (קמח, שמרים, סוכר ומלח).
  • 2 להפשיר את החמאה, להוסיף לחלב הפושר ולהוסיף לחומרים היבשים. להוסיף גם 2 ביצים ולערבל כ- 3 דקות במהירות בינונית.
  • 3 לשים בקערה משומנת, לשמן גם מעל ולהניח להתפחה כשעה.
  • 4 לחלק את הבצק לשני חלקים.
  • 5 כל חלק לרדד ולמרוח עליו את השוקולד.
  • 6 לגלגל לרולדה ולחצות לאורך את הרולדה (רואים את השוקולד).
  • 7 "מבריגים" את שני החלקים עם השוקולד הגלוי לרולדה.
  • 8 מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק מאורכות בנייר אפייה ומניחים את הרולדות.
  • 9 מברישים בביצה ומניחים להתפחה נוספת כחצי שעה.
  • 10 אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות עד שהבצק שחום (כחצי שעה).
  • 11 הרולדות מוכנות - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק מוארכות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.2% 10.9% 65.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב