מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 572 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק ריבוליטה איטלקי נהדר לחורף, צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו
- 1 מחממים סיר גדול על להבה נמוכה-בינונית. מוסיפים את שמן הזית, הבצל, השום, הגזר והסלרי, ומאדים כ- 10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהירקות רכים.
- 2 מוסיפים את העגבניות והפטרוזיליה, ומאדים כ- 5 דקות נוספות, עד שהעגבניות רכות. מוסיפים את תפוחי האדמה, השעועית והמים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ- 20-25 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
- 3 מוסיפים את התרד, הלחם, המלח והפלפל השחור, מערבבים ומסירים מהלהבה. טועמים ומתקנים תיבול, יוצקים לקערות, מזלפים את שמן הזית ומגישים מרק ריבוליטה איטלקי משובח.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
גיוון: ניתן להחליף את השעועית בגרגירי חומוס מבושלים באותה הכמות.
ציוד נדרש: סיר גדול למרק.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.7% |
16.1% |
14.3% |
59.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב