דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה (12 יחידות צ`ורוס חלבי)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
צ`ורוס חלבי
כיף לאכול צ`ורוס בחנוכה, צילום: מור שקיפי
  • 1 ממיסים את החמאה (או מרגרינה למתכון פרווה), הסוכר והמלח בתוך המים על אש קטנה, ולהביא לרתיחה.
  • 2 כשהמים והחמאה מתאחדים, מורידים במהירות מהאש ומוסיפים את כל הקמח והמלח בבת אחת. מערבבים חזק עם כף עץ.
  • 3 כשמתקבל בצק אחיד מעבירים למיקסר על מהירות איטית עם וו הגיטרה עד שמתקרר.
  • 4 לאחר שהבצק מתקרר, מוסיפים את הביצים לאט לאט (כל פעם אחת ולערבב) עד שהבצק מספיק נוח לעבודה.
  • 5 מזלפים בעזרת שק זילוף וצנתר על מגש עטוף ניילון ומקפיאים במינוס 18 מעלות כשעה.
  • 6 מחממים בסיר שמן חם (כ- 190 מעלות) לטיגון עמוק (ראו מידע נוסף) ולטגן טיגון קצר עד שהצ`ורוס מוכן.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם מטבלי ריבת חלב ושוקולד מטבעות מריר מומס בבן מארי עם חלב ושמנת.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בצ`ורוס לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון עמוק. הערך התזונתי לא כולל את המטבלים. שיטת ההכנה כוללת גם בישול והקפאה. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הצ`ורוס בהקפאה. המתכון באדיבות באריו דה טאפס בר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 41.6% 13.4% 45%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב