גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח דרום אמריקאי | » | צ`ורוס חלבי |
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בצ`ורוס לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון עמוק. הערך התזונתי לא כולל את המטבלים. שיטת ההכנה כוללת גם בישול והקפאה. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הצ`ורוס בהקפאה. המתכון באדיבות באריו דה טאפס בר.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 290 | 262 |
חלבונים (גרם) | 6.38 | 5.76 |
פחמימות (גרם) | 22 | 19 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.85 | 3.48 |
שומנים (גרם) | 19.84 | 17.9 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 8.54 | 7.7 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 142.3 | 128.39 |
נתרן (מ"ג) | 192.11 | 173.33 |
מים (גרם) | 54.88 | 49.51 |
ויטמין A (מק"ג) | 45.33 | 40.9 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.66 | 0.59 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.13 | 0.12 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.02 | 0.02 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.43 | 0.39 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.05 | 0.04 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 13.32 | 12.02 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.25 | 0.23 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.58 | 0.52 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.3 | 0.27 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.09 | 0.08 |
סידן (מ"ג) | 16.99 | 15.33 |
ברזל (מ"ג) | 0.5 | 0.45 |
מגנזיום (מ"ג) | 3.74 | 3.37 |
זרחן (מ"ג) | 56.1 | 50.62 |
אבץ (מ"ג) | 0.37 | 0.33 |
אשלגן (מ"ג) | 39.21 | 35.37 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.54 | 0.49 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.44 | 0.4 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.04 | 0.94 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.97 | 0.87 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם