דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להשרות במים את השעועית למשך הלילה.
  • 2 לשים את השעועית בסיר, להביא לרתיחה ,לסנן ולשטוף היטב.
  • 3 לקצוץ את הבצל דק ולטגן בשמן.
  • 4 להוסיף את כל שאר החומרים ושלוש כוסות מים רותחים, ולבשל כשעה או עד שהשעועית רכה דיה.
טיפ למתכון
מתאים כתוספת לאורז לבן.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
על מנת לחסוך קלוריות, ניתן לטגן עם ספריי שמן במקום 2 כפות השמן במתכון, ניתן גם לטגן בצל עם מעט מאוד שמן - כפית ומעט מים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 9.7% 26.7% 62.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב