דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

673 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט עם תירס ואבוקדו
סלט קל להכנה עם מרכיבים חיוניים
  • 1 לחתוך את החסה ולהניח בקערה. להוסיף מעל את שאר הרכיבים, לערבב ולהגיש.
  • 2 אין צורך בהוספת שמן (יש מספיק שומן באבוקדו) וגם לא מלח (זיתים).
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם מלפפון ירוק או זוקיני, ובצל ירוק או רגיל.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בגרעיני תירס קפואים מופשרים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.3% 30.9% 9.9% 45.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב