מצרכים למתכון
673 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט קל להכנה עם מרכיבים חיוניים
- 1 לחתוך את החסה ולהניח בקערה. להוסיף מעל את שאר הרכיבים, לערבב ולהגיש.
- 2 אין צורך בהוספת שמן (יש מספיק שומן באבוקדו) וגם לא מלח (זיתים).
- 3 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם מלפפון ירוק או זוקיני, ובצל ירוק או רגיל.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בגרעיני תירס קפואים מופשרים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.3% |
30.9% |
9.9% |
45.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב