דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פאייה טבעונית
פאייה עשירה לטבעוניים
  • 1 שמים את הריזוטו (אפשר להשתמש גם באורז עגול) במים רותחים בכלי בצד.
  • 2 בשמן הקוקוס מטגנים קלות את הבצל עד להזהבה על אש גבוהה בסיר כבד וגדול.
  • 3 מוסיפים את השום, הטופו והתבלינים. ממשיכים לטגן כמה דקות.
  • 4 מוסיפים את הפלפלים, העגבניות והגבינה, ממשיכים בטיגון קל בשילוב אידוי (פשוט לכסות את הסיר).
  • 5 מוסיפים את האורז ומעבירים אותו טיגון-אידוי עם הירקות כ- 10 דקות.
  • 6 מוסיפים ליטר מים או עד שהתבשיל מכוסה לגמרי, מנמיכים את האש ומתקנים תיבול.
  • 7 מכסים את הסיר ומבשלים עוד רבע שעה עד חצי שעה על אש נמוכה מאוד.
  • 8 מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד 20 דקות לפני ההגשה.
  • 9 הרי לכם פאייה טבעונית - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 16.1% 17.8% 60.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב