דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (כ- 30 סופגניות מרוקאיות)

  • קמח לבן - אריזת נייר (1000 גרם)
  • ביצה - Large
  • מלח - כף שטוחה
  • שמרים יבשים - 2 כפות - סה"כ (22 גרם)
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
  • שמן קנולה - כוס (240 מ"ל)
    לשים לב למידע הנוסף
  • סוכר - 1/2 כוס - סה"כ (90 גרם)
    לטבילה
  • מים פושרים - 4 כוסות קטנות של 200 מ"ל כל אחת

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סופגניות מרוקאיות
ספינג` - סופגניות מרוקאיות
  • 1 לערבב את כל החומרים היבשים: קמח, שמרים, מלח ו- 2 כפות סוכר.
  • 2 להוסיף את הביצה ואת המים, ולערבב בעזרת כף.
  • 3 ממתינים חצי שעה עד שעה להתפחה - הבצק מכפיל את נפחו.
  • 4 להניח את הבצק במקום חמים, כשמעל הקערה שקית נצמדת ולעטוף במגבת גדולה.
  • 5 להניח בצד הקערה צלוחית עם מים ולהרטיב את הידיים.
  • 6 למלא בשמן (השתמשתי בליטר שמן) סיר רחב עד שמתחיל לרתוח (שהשמן חם דיו). לקחת בצק ביד, ליצור חור וישר לשמן. הבצק דביק - אל דאגה, ככה צריך להיות. למשוך בעדינות את הבצק.
  • 7 להניח קערה עם סוכר, ישר לטבול את הספינג` כשהוא חם ולאכול. לא לשכוח להניח קודם בצלחת הגשה על נייר סופג.
  • 8 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסופגניות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק (ליטר שמן). תודה מיוחדת לחברתי לעבודה, חני.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20.2% 10.1% 69.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב