דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (כ- 16 פרוסות עוגה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים ותותים
עוגה טעימה וקלה מאוד להכנה
  • 1 להקציף את השמנת עם 3/4 כוס חלב ואינסטנט פודינג.
  • 2 כשהקצפת יציבה להוסיף את השמנת החמוצה בתנועות קיפול עדינות לקרם אחיד.
  • 3 לטבול כל ביסקוויט בחלב (1/2 כוס) ולהניח בתבנית.
  • 4 לצקת מחצית מהקרם ולשטח.
  • 5 להכין שכבה שנייה של ביסקוויטים טבולים בחלב ולהניח על הקרם.
  • 6 להוסיף את שאר הקרם על הביסקוויטים.
  • 7 לקשט בתותים ולקרר לפחות 5 שעות במקרר להתייצבות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאלרגיים לתותים - מומלץ קרם גנאש (150 גרם שמנת מתוקה עד סף רתיחה ו- 150 גרם שוקולד מריר - להמיס, לקרר ולצפות את העוגה). לעוגה יש 2 שכבות ולא הרבה קרם. מי שרוצה עוגה לאירוע או מרשימה יותר, יכול להכפיל כמויות ולעשות עוד שכבות לעוגה.

ציוד נדרש: תבנית אלומיניום חד פעמית בינונית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 29.1% 8.2% 61.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב